Maatwerk

Een goede training of workshop vraagt om maatwerk. Het programma wordt speciaal voor uw organisatie op maat ontwikkeld en samengesteld. De trainingen zijn praktisch en modulair opgebouwd, waarbij de inhoud continu wordt uitgebreid en aangepast aan de hedendaagse trends en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat InCompany trainingen te verzorgen die naadloos aansluiten op de situatie, medewerkers en leerbehoefte.

Aandacht voor groei en ontwikkeling creëert draagvlak voor veranderingen.

Een helder op maat gemaakt plan

Als opdrachtgever word je nauw betrokken bij het samenstellen van de training. We starten dan ook met een oriënterend gesprek. Vervolgens wordt er op basis van de huidige en gewenste situatie een plan van aanpak opgesteld. Hierin worden de volgende punten meegenomen:

  • Waar zitten de uitdagingen en/of verbeterpunten?
  • Wat heeft het bedrijf of team nu echt nodig voor de volgende stap?

Er wordt gekeken naar de ontwikkelings- en trainingsbehoefte van de medewerkers, teams en/of de organisatie. Naar behoefte kan het trainingstraject aangevuld worden met (individuele) coaching.
Hierbij wordt constant bekeken welke vorm van InCompany training of traject de meest effectieve oplossing brengt en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen de organisatie.

Wezenlijk resultaat

Elke organisatie is uniek. Het heeft zijn eigen bedrijfscultuur, zit in een unieke bedrijfsfase, heeft zijn eigen werkomgeving, eigen doelstellingen en uitdagingen. Dit maakt ook de voorgelegde ontwikkelingsvraag uniek. Onze aanpak levert wezenlijk resultaat op en biedt directe toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.

Mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren. Wanneer ze in zichzelf geloven, dan hebben ze het eerste geheim van succes ontdekt.

De expertises van 4Balance

  • Leiderschap en management development
  • Communicatie en samenwerken
  • Vitaliteit & Health-management
  • Verandermanagement
  • Persoonlijke effectiviteit en teameffectiviteit
  • Assertiviteit & Presentatie

Onze trainingen staan bekend als praktisch, to the point, energiek en vernieuwend. Theorie wordt afgewisseld met het verkrijgen van persoonlijke inzichten in gedrag, praktische handvatten en het oefenen van nieuwe vaardigheden. Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng, praktijkvoorbeelden en persoonlijke aandacht, waarvoor uiteraard ook een vertrouwelijke setting gecreëerd wordt.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek:

Neem contact met me op >